2010. ápr 25.

Szexuális gyakorlatok szeretőknek - hőszex

írta: Sólyom Bátor
Szexuális gyakorlatok szeretőknek - hőszex

Egyetlen egymáshoz érintett ponton keresztül is átáramoltatható a meleg, csak nehéz azon a ponton túllépni, amikor már nem vagy melegebb a másiknál. Eddig fizika és innentől erotika. Férfi nem tud belülről hőt adni, mert csont hideg, azért kezd el csiszatálni a nőt, hozzá-, beledörgölődzik, amit a nő megenged, de nem igen élvezhet. A nőnek elegendő hője van évente egy új ember életre hozásához, szerinted, mennyibe telik neki porrá égetni téged, miközben próbálod feldörzsölni benne lankadt hidegedet?! Aki a nőt nem tiszteli meg, soha meleget nem érezhet.

A nő hőjét el kell venni tőle, mert különben magát égeti szét. Kellesz neki, de nem hő gyártóként, hanem hő fogadóként. A férfi hidegsége sok meleget kíván, éppen annyit, amennyit a nő képes nélkülözni. A nő nem a szenvedélyes férfiakat szereti, soha nem is szerette, csak amióta egyre hidegebbek és hidegebbek lettek asszonyaink, lányaink, és egyre melegebbek, nőiesebbek a férfiak.

Először érintsd meg a haját, hogy csak érezze jegedet, majd finoman simogasd arcát, orrát, szemét, és csak ezután érintsd meg a nyakát! Ha jól csináltad, akkor megremeg, ha jól csinálja, akkor elélvez. Nagyon vigyázz a csókkal! A csók már sokkal több, mint hőcsere. Erről most nem is illő beszélni. Ruhán keresztül csak játék lehetséges, lehet azt játszani, hogy nem fázom, és neked nincsen meleged. Sok idő után levetkőztetheted kedvesedet. A hüvely mindig melegebb, mint a segglyuk, de a száj is elég forró. A nedvesség a meleg elviselhetetlenségének, kiáramlásának legintenzívebb módja, meleget izzad a hüvely, és forrósága téged vár. Soha semmit ne tegyél előbb a hüvelybe, mint tagodat! Bántó minden egyebet betuszkolni, bármennyire izgató is. A férfi orgazmus rettenetes hő kollapszus, senkinek nem kívánom. Ha tehetd, kerüld! Amikor teljesen benne vagy kedvesedben, engedd a hőt magadhoz, és ne nagyon mozogjál! Hagyd, hogy a nő fejjen, ő sem fog sokat mozogni, ha már eddig úgy jutottál el, ahogy írtam fentebb! Eleinte csak kapod a hőt, ami nagyon jó, aztán megtelsz, és vissza szeretnél belőle adni, ezt partnered pontosan érzi, és ha szeret, engedi. Ez hőömlést eredményez, és elájulsz. Szeretőd vigyáz majd rád, akiben nem bízol, ne rakd a faszodat! És mindez akár napokig végezhető. A női orgazmus egészen más, de erről fogalmunk sem igen lehet ebben a hőcserélős szexualitásban.

Szólj hozzá

kultúra irodalom szex enciklopédia