2019. jún 03.

Ezeket az előadásokat nem érdemes ma kihagyni! – június 3.

írta: Török Ákos 11,27
Ezeket az előadásokat nem érdemes ma kihagyni! – június 3.

Újra itt a nyár. Aki az Etyeki Pikniken indította a nyarát, jól tette. Akár így, akár úgy, vannak előadások, amitől a meleg se riaszthat el minket.

Cyber Cyrano / Kolibri Pince, Kolibri Színház, Budapest / 16 óra

Nekem Miskolcon esett le, hogy Cyrano meghal, azóta emésztem a dolgot. Tasnádi István darabja mai korba helyezi a történetet, és az internetes identitások és identitásvesztésekről szólót kanyarít belőle. A Kolibri színészei pedig a játékosokat adják mindehhez.  Ha pedig ennyi sem lenne elég, a darabot Vidovszky György állította színpadra.

 Premier / Vígszínház, Budapest / 19 óra

A Premier önmagában sikerdarab, és a cseh rendezők amúgy is jól bánnak a Vígszínház impozáns terével és kiváló színészeivel. A színház belső világába repít minket ez a zenés történet, kitűnő nyáresti időtöltés a Vígszínház hűtött tereiben.

web_kopf_new_18_bemutatok_premier3.jpgHevér Gábor és Eszenyi Enikő az előadásban

Silence Book / Trojka Színházi Műhely / helyszín: Hold 21 HPS Kultúrszalon, Budapest / 19 óra

Soós Attila színházi formációja általában mélyre merészkedik a megmutatásban. Most Sipos Vera szövegét állítják fizikai színházi színpadra. Egy semmi különös, női történet, ami Sipos Verát ismerve, a legkevésbé sem semmitmondó. Ráadásul olyan színészekkel, mint Kulka János, Mátrai Lukács Sándor, Bárnai Péter, és maga Sipos Vera.

227349fc2c42de37ee338a2467a7ffee_w800_h600_cp.jpgSipos Vera

Szólj hozzá

magazin ajánlás