2010. ápr 08.

Egészség – homeopátia – gyógyszerek

írta: Sólyom Bátor
Egészség – homeopátia – gyógyszerek

Nem élek egészségesen, vagyis nem a saját unalmas és ízektől mentes életvitelemet akarom igazolni. Nem jól teszem, hogy kólát iszok (light-ot is!!!), tartósítószereket eszek, és számozott, vagyis néven nem nevezett dolgokkal vannak tele a beleim. Egészségesen élni nem azt jelenti, hogy íz nélküli ételeket eszünk. Akik nem esznek rendesen, csak magokat és füveket, azok legfeljebb madarak, megkívánhatatlan, keretes lukak. Műmell, műköröm, műarc csak növeli ezt az élményt, ami nem rossz, de ha választhatnál, azért nem ezt rendelnéd be. 60 kilogramm alatt nem létezik érzékiség, és egészség sem. Egészséges az, akin éppen annyi hús van, amennyit a szervezete el tud látni. Földi létünk anyaggyűjtés és nem hányás és fosás. A vékony nők segglukát szétmarja a híg széklet és megráncigálja a több napos szardarabokkal való küzdelem. A vékony nők éppen ezért nem igen szeretik az anális szexet és a spermát sem szívesen nyelik le. Pedig A legegészségesebb és legtöbb, amit nő kaphat szerelmétől, testének esszenciája, tápanyagainak legjava az, ami a görcsös vonaglás közben kispriccel a férfitestből. Anélkül csak egy unalmas rúd, ami alatt két, alig érinthető golyó lengedezik. A sperma a legegészségesebb dolog a világon. Talán még a petesejt lehet ilyen, de azt kevesen szeretik kiszemezgetni a menstruációs habarcsból.



Homeopátia jó dolgot jelez, amire sokan üzletként csaptak le, és lettek ezek a boltok a minden módon pénzt szerezni akarás példázata. Az egészség a legjobb üzlet. Abból, hogy hülye módon kemikáliákkal tömöd magadat, rengetegen élnek. Nincs olyan független szervezet, hatóság, ami véleményezni tudja a gyógyszereket. Csakis üzleti megfontolások alapján választanak támogatott gyógyszereket is. Teljesen világos, hogy a legjobb és legolcsóbb gyógyszer kiszámításához kéne egy olyasmi képlet, mint ár szorozva hatékonysággal, osztva mellékhatásokkal. És a legjobbat kell támogatni. Nem ez történik. Félelmetes, hogy miket megengednek maguknak gyógyszeripari cégek. Jellegtelen autókba ültetik jellegtelen embereiket, akik megkínálják az orvosokat, gyógyszerészeket némi utazással (továbbképzés), vacsorával (herenyalogatás), és még sok mindennel, amiről csak fogalmaink vannak. Az orvosod, a kedvenc háziorvosod is egyre gyakrabban ír fel kimondhatatlan, sosem hallott amerikaias nevű gyógyszereket, amiket iszonyatos pénzekért próbál a fülünk számára ismerőssé tenni. Például, az aszpirin mindenre jó, ami megfázás, influenza, de neked ACC-t és pezsgő köptetőt, köhögéscsillapító, ízesített, flambírozható tablettákat fognak ajánlani, ami nagyjából hatszor annyiba kerül, mint háromszor egy szem Aszpirin.

A vitaminok, amiket tablettákban viszel be, már eleve nem tud teljes mértékben hasznosulni, mivel a két lehetséges térszerkezetből csupán az egyiket hasznosítjuk, és lám, a természetben nem is igen fordul elő a másik. A tablettákba gép adagol és az mindkettőből fele-fele arányban pakol. Felét eleve kidobhatod, és a maradék hasznosulása is kérdéses. A szervezeted pontosan tudja, mi kell neki,látod, és megkívánod. Ha tablettákat eszel, egyrészt kulináris élvezetekről mondasz le, másrészt semmi nem jelzi, hogy ez kell-e neked vagy nem. És a természeteseket is nehezebben fogod tudni beépíteni.

Aki elkezdi magát kenegetni vízpótló anyagokkal, kencékkel, és még egy kis mesterséges napot is magára ereget, az harminc évesen úgy néz ki, mint aki ötven éves, vagy hatvan éves vidéki asszonyság, csak fele akkora. Minden nőnek legalább egyszer érdemes lenne lefeküdni egy egyszerű parasztemberrel, aki nem okos, nem dumál, nem elemzi minden pillanatát az együttlétnek, hanem egyszerűen megbasz. Nem nagyon fogod utána ugyanazzal a lendülettel kenni magadat. Férfiaknak is érdemes egyszer igazi nővel szeretkezni. Hatvan kilogramm alatt csak hisztéria van és nem szerelmi téboly, erotikus elragadtatottság. Az egészség szex, evés, ivás és gondolkodás. Főként gondolkodás.

Szedésre érett már a fű,
borzong a félsötétben.
Boróka asszony pendelye
világít künn a réten.
Szavakkal is elősodorja (sorolja).
Ez az egészség, a lélekcseréltetők és a csendszotyola.

Szólj hozzá

irodalom egészség gyógyszerek enciklopédia