2010. máj 12.

Férfi – nő – pénisz – pina

írta: Sólyom Bátor
Férfi – nő – pénisz – pina

 

A férfi fasza olyan, mint a gumi, óvszer nélkül is. Semmi nincs rajta, egy baszott nagy, vagy kisebb dorong, amivel fel-le rohangálunk a világban, hogy mekkora nagyot baszunk oda, csak figyeljenek.
A pinának jellege, megközelíthetetlen titka van, nem tudsz elég mélyre mászni benne. Mindig
űrt érzel a faszod hegyén. Elnyeli minden levedet, abból él. A férfi saját falloszán próbál visszamászni, ki az égbe, ki a fára. De a nő minden visszaspriccelést magába nyel, visszatart a földön, ahol ő lakik. Pinája ezer lebernyeg, ezer illat, ezer hangulat. Van, ahol föld ízű, van, ahol seggkeserédes. És amikor végre feltör belőle az igazi méhszag, földmélyi, sátáni illat, a hüvelye legmélyéről, legmélyebbről, ahova kintről el lehet jutni. A férfi fasza hamar véget ér, és addig sem túl izgalmas. A makkon lehetnek izgalmak, de ennyi. Viszont az ondója éppen ellentétes jellegű, mint a fasz szaga, ami savas. Ez az egyetlen meglepetésünk, hogy miközben ondónkat ízlelgetik, nézegetik, néhány spermalény, fénylény vissza tud térni szülőföldjére.
Szülni sem tudunk, csak nyekkenünk egyet, amikor életet adunk. A nő üvölt, és gyűlöli a férfit. Semmi sem különbözik jobban egymástól, igaza van Hamvas Bélának.

 

Szólj hozzá

pina kultúra irodalom fasz pénisz magyar nyelv enciklopédia