2010. máj 30.

Egy óriás poszter apropóján

írta: Sólyom Bátor
Egy óriás poszter apropóján

 

Az Astoriánál van egy giga poszter az egyik ház oldalán. Talán Sony Ericsson lehet, mert onnan ismerős nekem ez a golyó alakú, futurisztikus forma, ami ennek a reklámanyagnak is központi eleme. A kép bármit is akarjon ábrázolni, valójában egy hatalmas nagy, félig löttyedt férfifaszt ábrázol, amelynek makkja a jól ismert gömb, és ami ráadásul még kék is. A hímtestre igazodó herezacskókon az is látszik, hogy maguk a herék felugrottak a pénisz fölé, mögé, a hasüreg felé. 

Ez az a fajta nagy, de felállni már képtelen hímtest a legrosszabb mind közül. Szájba venni túl vastag, nem kellemes, a hüvelybe tuszkolni semmi esély – szemben a lottyadt, de legalább kicsi péniszekkel -, olyan, mintha húspéppel töltött bőrzsákot próbálnánk begyömöszölni egy kicsi lukba. Gyűrögetjük jobbról, akkor balra nyeklik el, ha bal oldalt próbáljuk visszakanyarintgatni, akkor a jobb oldali húsrész bicsaklik ki.

A szlogen valami olyasmi, hogy "A világ, ahogyan még sosem láttad.". Egy nagy, lottyadt kék fasz, összeszottyadt herezacskóval.
Szólj hozzá

kritika reklám közélet kultúra irodalom fasz enciklopédia