2010. jún 02.

Az amerikai miniszterelnökök sármja és az orális szex

írta: Sólyom Bátor
Az amerikai miniszterelnökök sármja és az orális szex

 

Egy emberen látszik a tisztességesség. Nézzünk végig vezetőinken, és máris látható, mire gondolok! Még azt a lépést sem tesszük meg, hogy legalább becsületes, tisztességes embereket ültessünk be a székekbe, akiket természetesen irányításunk alatt tartunk.
Amerikában is ezt teszik, csak ott egészen odáig jutottak el, hogy egy külön tudományt hoztak létre azért, hogy megtudják, milyen jegyek alapján választ vezetőt az ember. Ez a tudomány a szociálpszichológia. Ez csupán az amerikai elnökök miatt lett, noha sok más hasznos dologra is alkalmazzuk (reklámpszichológia, marketing, Pr, stb.). És lám, az amerikai elnökök mind becsületes arcú, de már egyedül – irányítás nélkül is – becstelen emberek. A világ legnagyobb hatalmú emberei sármjukon keresztül hatnak.
A férfiaknak példakép, a nők számára szexuális fantáziájuk kiemelt tárgya. És ezt az amerikai férfiak nem is sejtik. Az egész amerikai demokrácia alapköve, hogy az amerikai nők, családanyák mind szeretnének olyan helyzetbe kerülni, amilyenbe a híres Monica nevű sorstársuk jutott. Egy ilyen világban élünk.


 

Szólj hozzá

közélet kultúra médiakritika tisztesség orális szex enciklopédia sárm tisztességtelenség