2010. ápr 25.

Szexuális gyakorlatok szeretőknek - légzésszex

írta: Sólyom Bátor
Szexuális gyakorlatok szeretőknek - légzésszex

Csak azoknak ajánlom, akik a kettő másikban már sok órát gyakorlatoztak. Ezek előfeltételei a szex tetőfokának, a halálnak. A nő sosem hal meg, ezért is élvezhet el bármennyiszer. Orgazmusa élet. A férfi orgazmusa halál. Aki nem kész meghalni, ezt a gyakorlatot ne erőltesse!
Az egymásba légzés úgy aránylik egymáshoz, mint a fulladás élménye a didergéshez. A kilélegzett levegődre valaki vigyáz, és visszaadja, ha kéred. Neki nincsen szüksége rá, te meghalsz nélküle. Ez több mint a csók. Halálodkor el fogsz élvezni, de érdemes előtte is kipróbálni. Elélvezni csak ezen a szinten lehet, illetve tudomásul kell venni, hogy egyébként magadra maradsz halálodban. A lélegzés szexhez végig csókolnod kell a szerelmedet. Itt a szeretés kevés. A szerelmes nő képes nem visszaadni a levegődet, és kispriccelt ondóddal leszaladni a galériáról kiköpni és kiöblíteni. Ha ezzel nem tudsz együtt élni, akkor ne kezdj bele!
Váltott ütemben kell végezni, hiszen különben nem tudod belélegezni a másik levegőjét, és nem tudod felülről átölelve szeretni.

Szólj hozzá

kultúra irodalom szex enciklopédia