2010. jún 16.

Perverziók – kezdő szülőknek nem ajánlott

írta: Sólyom Bátor
Perverziók – kezdő szülőknek nem ajánlott

Először talán a görögök kezdtek el ódzkodni a házasságon belüli szexszel kapcsolatban. A zsidó történet, ami egyetlen emberpárból indul ki, vélhetően, nem túl nagy ellenérzést táplált ezzel a dologgal kapcsolatban. De kezdjük az animál szexszel.
Állattal ne szexszel, és olyannal se, aki megtette ezt! Kivéve, ha juhász vagy, de a kanász nem kivétel. Nem tagadom, hogy izgató egy hatalmas lófaszt látni, és egészen különleges megérinteni a ló heréit, olyan, mintha bársonnyal bevont, puha billiárd golyók lennének.

Ha megbaszol egy 12 éven alulit, akkor az nemi erőszak, de ha csak kivereted a farkad, az még ráadásul fajtalankodás. Ez eléggé önellentmondó. Jelzi, hogy a keresztény gondolkodás nem sok mindent tudott tenni az ellen a természetes vonzalom és szeretet ellen, ami családtagok között megvan, ahogy a jól felfogott üzleti érdekkel szemben sem, ami nem engedi idegen kézbe a családi vagyont. Amíg ez így volt, kevéssé voltak tulajdonjogi perek. Egyiptom az ékes példa, hogy egy birodalom fenn tud maradni évezredeken keresztül, ha saját vérével házasodik. Azt az elképesztő kicsiny hasznosítható területen lévő bőségkoncentrációt, amihez fogható sehol, soha nem volt, nem lehetett fenntartani úgy, hogy szétforgácsolják a fáraói hatalmat. Talán Egyiptomban jelent meg először az egyistenhit. Egyre korábban haltak meg. Ez is csak jó volt, nem szaporodtak az isteni hatalom követelői. Mire férfi lett, meghalt. Azért sok ezer év, az sok ezer év. Az antik Görögország, illetve görög városállamok laza rendszere, egy tüsszentés ehhez képest. És a görögök háltak állattal, férfi férfivel, videó kölcsönzős videó kölcsönzőssel. És házon belül is. Róma ebben a kérdésben hajthatatlan volt, tehette, mert ez a szétsugárzó spermafolyam csapott ki egészen angolhonra, közel-keletre, szana és szét. Aki otthon folyatta ki, nem volt öröm a vezetés részére. A leggusztustalanabb orgiák kora volt ez. A papok megint csúcsok voltak ezen a téren, fiatal ministránsfiúkkal szopatták magukat, és szopogatták alig pelyhes fütyijüket. De ezek nem voltak vérrokonok. A férfi a nőből jön ki, és bele vágyik vissza. Nem lenne rossz az a világ, ahol a serdülő, férfivá, nővé érettnek az első élménye ellenkező nemű szüleje lenne. Erős népeknél ez evidencia. Természetes népek, primer népek, cigányok, eszkimók. Mondjuk, az utóbbiak megfagynának különben. A kereket feketék találták ki, az biztos. Úgy is mozognak, mint a kerekek, táncolnak, továbbgördülnek. Az ősanyát már mindenhová helyezték antropológusok, miközben a sperma bizonyosan Indiából jött, mi viszont majdnem Kína. A mongolokat rokonainknak gondolom. A cigányok Indiából érkeztek, ezért érkeztek ide később. Egy utazó nép nem engedheti meg, hogy falvakban hagyja a drága spermát.

Homoszexualitás. Kultúra férfi szerelem nélkül nem lehetséges. Görögök, keresztény Európa, Amerika. Amerika érdekes módon az angol unalmat mentette át, és semmit az indiánoktól. A legszínesebb és legfelszínesebb világot hozták létre. Nagy, dagadt, mosolygós emberek. Nem büntetik, tehát, szó se róla.

Szólj hozzá

közélet kultúra szex enciklopédia perverziók