2019. máj 10.

A POSZT visszakozott – Ha elegen akarják megnézni, lesz Állami Áruház

írta: Sólyom Bátor
A POSZT visszakozott – Ha elegen akarják megnézni, lesz Állami Áruház

A POSZT a Facebook oldalán posztot tett közzé, amit ha elegen megosztanak, a kecskeméti előadás mégis szerepelhet a POSZT-on.

Mielőtt bárki bármit is mondana, jó, ha manapság ennyit is visszakoznak azok, akik hatalmon vannak. Még akkor is, ha álságos az egész történet.

Pécs egyszer már feliratkozott az illiberáció élharcosaként, amikor Vincze Balázs (aki bizottságokban és kuratóriumokban dönt pénzek felől, papíron politikailag elfogulatlanul) minden érdemi magyarázat nélkül lemondta Az Igenis, miniszterelnök úr! előadását, amiben Alföldi Róbert szerepel. Egy szerepben – nevetséges!

A POSZT tegnap azt kommunikálta, hogy nem fogynak megfelelően a jegyek a kecskeméti produkcióra, ezért leállították a jegyek értékesítését. Ez nem igaz: ha egyetlen jegyet sem adtak volna el eddig, egy hónap alatt minden gond nélkül megtelt volna a nézőtér.

001szinhazallamiaruhaz10-972x677.jpgÁllami áruház

Mai posztjukban arról írnak, hogy mennyire értékes szórakoztató előadásnak tartják az Állami áruházat, de nem fogytak rá a jegyek. Ha viszont a posztot elegen (600-an) megosztják, akkor mégis lesz előadás. Arról is beszélnek – kevésbé meggyőzően -, hogy a POSZT mindig is mentes volt a politikától és a politikai befolyásoltságtól is.

Szép gesztus ez a hátraarc.

Török Ákos

Kapcsolódó cikkek 

A kecskemétiek Állami áruház című előadása elmarad a POSZT-on

Szólj hozzá

politika POSZT