2019. júl 07.

Színház utakon és tereken – Köztér és Részvétel Utcaszínházi Konferencia Magyarországon

írta: Sólyom Bátor
Színház utakon és tereken – Köztér és Részvétel Utcaszínházi Konferencia Magyarországon

Sokat tett az Utca-Szak Simon Balázs vezetésével azért, hogy egy ilyen konferencia most hazánkban lehet. Magyarországon ugyanis az ilyen fajta, szociális érzékenységgel rendelkező és a szegényebb sorban élőknek valódi kiutakat mutató kezdeményezésekre nem szokott pénz lenni. Az Utca-Szak mégis működik, de most sem a kormányzat gondolta értékesnek ezt a szférát.

A konferenciát a Control Stúdió Egyesület és az Utca Színházi Alkotó Közösség Július 16-án Dunaszekcsőn és július 31-én Beremenden szervezik a RIOTE 2 Erasmus + program keretében.

cropped-10-1-1.jpg

Programok: Fotókiállítás, Kerekasztalbeszélgetés, Pajtaszínházi és Utcaszínházi előadás, Filmvetítés és beszélgetés.

Első állomás Dunaszekcső a Lugio napokon az Örökségházban július 16-án 16:00-tól 23:30-ig, a részletes program a következő oldalon található: https://riote.org/dunaszekcso/

Második állomás Beremend az Ördögkatlan Fesztiválon a Kovácsműhelyben, júli. 31-én 15:30-tól 23:30-ig; a részletes program a következő oldalon található: https://riote.org/beremend/

A konferencia eseményein való részvétel ingyenes, de kérjük a részvételi szándékát előzetesen jelezze e-mailen rioteprojekt@gmail.com címre vagy regisztrációval ezeken a linkeken: Dunaszekcső; Beremend.

A RIOTE 2 program facebook oldala: https://www.facebook.com/riote2project/

Szólj hozzá

konferencia függetlenek Simon Balázs közösségi színház Utca-Szak